Жителі селища Нове вшанували пам’ять Героїв, загиблих за незалежність і територіальну цілісність України

Понеділок, 8 травня 2023 15:23

У селищі Новому відбулося покладання квітів до Обеліску Слави з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення та 78-річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні (1939-1945) сьогодні, 08 травня.

Жителі селища вшанували світлу пам’ять тих, хто віддав своє життя за незалежність і територіальну цілісність України під час Другої світової та у сучасній російсько-українській війні. 

Квіти до Обеліска Слави поклали працівники Новенського старостинського округу Кропивницької міської ради на чолі зі старостою Любов’ю Марченко, представники селищних ветеранських організацій, загальноосвітньої школи І ступеню №37 та небайдужі жителі округу. Ці букети є знаком пошани, поваги та великої вдячності кожному воїну, що віддав життя за мир та незалежність України.

Під час заходу перед присутніми виступила староста Любов Марченко, а також  представниця селищної ветеранської організації Віра Махоріна.

Присутні вшанували пам’ять загиблих героїв Другої світової війни та нинішніх борців за свободу та незалежність нашої держави хвилиною мовчання та покладанням живих квітів до Обеліску Слави.

У цей день квіти лягли і на могили учасників АТО, жителів селища Нового - Олега Безкровного, Ігоря Єсипенка та загиблого Героя Андрія Зосімова, якого 01 травня 2023 року провели у засвіти. Також поклали квіти до меморіальної дошки на фасаді будинку №36 по вул. Металургів на честь загиблого учасника АТО Андрія Беспалова.

Цього ж дня керівництво старостинського округу та квартального комітету №28 відвідали та привітали теплими словами, квітами та солодкими подарунками 97-річного Василя Бодашка, учасника бойових дій Другої світової війни, почесного громадянина селища Нового. 

Усі новини

Чисте місто — в чистий четвер
Середа, 1 травня 2024 17:01