Вітаємо Кропивницьку “Надію” з присвоєнням почесного звання «Народний художній колектив України»

Четвер, 19 жовтня 2023 17:29

Кропивницькій “Надії” присвоєно почесне звання  «Народний художній колектив України». Про це повідомила художня керівниця зразкового хореографічного ансамблю “Надія”  (гімназія "Інтелект") Тетяна Мутнова.

- Вчора моя «Надія» отримала наказ Міністерства освіти і науки України про присвоєння почесного звання «Народний художній колектив України»! І це не просто здійснення моєї найзаповітнішої мрії, це – багаторічна робота викладачів: Андрія Герасименка, Вікторії Байтаз, Марини Работнової, Марини Нікітіної, Ірини Луньової, Наталії Чорної, Юлії Котової, Катерини Мазурової, Олени Байбароші, та сотень дітей і батьків різних поколінь колективу. Я щиро дякую всім і кожному з дітей, які були, є і будуть в «Надії» за їхню незламну віру та за їхню безмежну відданість ансамблю. А ще за те, що вони у мене – найкращі. І я завжди намагатимусь робити все для того, щоб вони були найщасливішими.

З почесним званням тебе, «Надія»! Тримай свій культурний фронт і разом з усіма наближай нашу Перемогу! Ще раз вітаю і дякую за довіру!, - написала на свої сторінці у соцмережах Тетяна Мутнова.

Зразковий хореографічний ансамбль “Надія” має багаторічну історію, сотні талановитих випускників-танцюристів, представляє наше місто як танцювальну столицю не лише на різних сценах України, а й на танцювальних конкурсах найвищого рівня за кордоном.

Із початком повномасштабного вторгнення росії в Україну, члени колективу активно доєдналися до волонтерської справи, найперше танцем у різноманітних благодійних концертах.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13