У Кропивницькому Центрі підтримки підприємництва навчали просувати бізнес в публічній площині

Вівторок, 15 серпня 2023 17:20

У Центрі підтримки підприємництва Кропивницької міської ради відбувся тренінг на тему «Практикум для діючого бізнесу з розвитку бізнес-компетенцій у сфері комунікацій»»

У семінарі-тренінгу взяли участь понад 20 осіб, яких зацікавила тема  просування власного бренду в публічній площині.

Тренеркою заходу стала Неля Желамська - кризова медіа-менеджерка, засновниця ТОВ «Медійна агенція «Public   Sensation»,  шеф-редакторка журналу «Persona». 

Програму семінару поділили на два тренінгові дні. У перший день навчання учасники мали можливість розібрати особливості просування бізнесу в умовах сьогодення, ознайомитися з особливостями неймінгу та брендингу, дізнатися більше про бренд-платформу, її місію, візію та цінності, зрозуміти особливості медіапланування, правила побудови текстів, які дозволяють  продати та вразити, навчитися створювати якісний контент для власного бізнесу.

Під час другого дня навчання увагу приділили візуальній концепції бренду, основним правилам візуального сприйняття, темі медіаграмотності, якісному маркетингу та PR бізнесу.

Загалом у  рамках проєкту "Створення центру підтримки підприємництва "BusinessKrop-HUB", як складової екосистеми сприяння розвитку МСП у Кропивницькій громаді" з червня по жовтень запланована серія семінарів-тренінгів для представників бізнесу, який вже працює, та підприємців-початківців. Ознайомитись з детальною програмою та анонсами заходів можна на офіційній сторінці Центру підтримки підприємництва у мережі Фейсбук (https://www.facebook.com/profile.php?id=100091505782530 ).

Участь у семінарах є безкоштовною, попередня реєстрація на заходи - обов’язкова.

Захід відбувається в рамках реалізації проєкту "Створення центру підтримки підприємництва "BusinessKrop-HUB" як складової екосистеми сприяння розвитку МСП у Кропивницькій громаді", який реалізується громадською організацією «Агенція креативних ідей» у співпраці з Кропивницькою міською радою в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП, яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини.

Грантовий конкурс виконує Фонд розвитку підприємництва, стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

Зміст публікації є виключною відповідальністю ГО «Агенція креативних ідей» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ, ФРП.

#eubusiness, #MovingForwardTogether, #gizSME, #BDF

Матеріал: Центр підтримки підприємництва

Фото:GIZ

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13