У Кропивницькому триває сезон ремонту транспортних магістралей

Вівторок, 19 вересня 2023 16:54

У Кропивницькому продовжується капітальний ремонт транспортних магістралей міста. Сьогодні тривають роботи з асфальтування проїжджої частини і тротуарів вулиць Академіка Тамма і Героїв України та встановлення тут бордюрних каменів. Як повідомили в головному управлінні ЖКГ міської ради, розпочалися і підготовчі роботи до облаштування кругової схеми руху на перехресті з вулицею Героїв рятувальників.

На фінішній прямій також роботи з ремонту проїжджої частини вулиць Олександрійської та Куйбишева, у стадії виконання – вулиця Перша виставкова.

Тривають в обласному центрі і роботи з асфальтування прибудинкових територій. Першою багатоповерхівкою, у дворі якої виконаний капітальний ремонт, став будинок №21, корп. 1 по вулиці Генерала Жадова. На черзі – прибудинкова територія багатоповерхівки по вулиці Степана Чобану, 9. Виконано поточний ремонт прибудинкової території по вулиці Зінченка, 9.

У той же час, бригади КП «Універсал 2005» продовжують виконання дорожньо – ремонтних робіт у Кропивницькому. Впродовж двох тижнів, відповідно до затвердженого плану робіт, дорожня техніка КП «Універсал 2005» активно ліквідовувала ямковість на вулицях міста.

Фахівці підприємства підготували дорожнє покриття та уклали асфальт по вулицях: Братиславська, Севастопольська, Архітектора Паученка, Охтирська, Юрія Коваленка на провулку Експериментальний, на проїзді між вулицями Героїв-рятувальників та Леоніда Каденюка.

Установка УЯР працювала по вулицях Арсенія Тарковського (від вулиці Студентський бульвар до вулиці Шевченка), Бобринецький шлях, Тараса Карпи, Михайлівська, Нижня П’ятихатська, 10-а лінія, 5-а лінія, Велика Перспективна (від проспекту Європейський до Обленерго), Завадівська.

Паралельно сколом засипали ямковість на вулицях Інгульска, Батуринська, Буровугільна, на перехресті вулиць Преображенська та Кропивницького, Суворова, Петра Лахмана, Попова та на майданчику біля кінцевої зупинки маршруту № 77.

Тривало і грейдерування та підсипка дорожнього покриття. Впродовж тижня воно виконувалося за адресами: провулок Юрія Шевельова, вулиці Батуринська, Інгульська, Балашівська, Івана Усенка, Бородянська, Менделєєва, Володимира Степанка, Сергія Сєнчева, Леваневського, Новослобідська, проспект Інженерів на перехресті з вулицею Петра Григоренка, проспект Промисловий.

Очищення та промивка водостічних колодязів виконана по вулицях Юрія Олефіренка, Юрія Коваленка, Херсонська.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13