У Кропивницькій міській раді Різдвяними колядками підтримали ЗСУ

Понеділок, 25 грудня 2023 15:59

Сьогодні, 25 грудня, з різдвяними колядками до Кропивницької міської ради завітали  творчі колективи студентської молоді.

Студенти Кропивницького ліцею сфери послуг і торгівлі підготували справжнє театралізоване дійство, під час якого працівники виконавчих органів міської ради долучилися до збору коштів на FPV-дрони для українських захисників. Підтримуймо тих, хто боронить Україну!

Секретар міської ради Олег Колюка разом із керуючою справами виконавчого комітету міської ради Світланою Балакірєвою подякували за таке професійне колядування.

- Нехай усе збувається, що ви сьогодні набажали, а головне — щоб в Україну прийшов переможний мир, - сказав Олег Колюка.

Цього дня у Кропивницькій міській раді прозвучали традиційні українські колядки і у виконанні курсантів Донецького державного університету внутрішніх справ, що  нині базується в Кропивницькому.

- Студенти і курсанти вашого вишу успішно  інтегрувалися у нашу громаду, завжди підтримують патріотичні  активності у місті, активно співпрацюють  з міською радою, - відзначив Олександр Мосін.

Він подякував хлопцям і дівчатам за продовження та збереження українських Різдвяних традицій.

Як і годиться, усі колядники отримали солодкі подарунки. 

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13