Правила благоустрою території міста діють для всіх жителів Кропивницького

Середа, 18 жовтня 2023 18:26

Інспекція з благоустрою Кропивницької міської ради продовжує працювати в межах своїх повноважень та здійснювати перевірки стану території міста.

У результаті проведеного рейду інспектори виявили ряд порушень на вулицях Отамана Гордієнка, Холодноярській, Вокзальній та провулку Санаторному та вжили заходи реагування на захаращення території загального користування будівельним сміттям, своєчасно не скошених бурʼянів на прилеглій території до житлового домоволодіння та проведення земляних робіт без дозвільних документів.

Працівники інспекції також закликають власників рекламоносіїв утримувати білборди в належному санітарно-технічному та естетичному стані. Самостійно та без нагадування вчасно усувати всі пошкодження та недоліки.

- Після дощу та сильного вітру багато білбордів перебувають в жахливому стані, залишки рекламного полотна звисають або ж розкидані на газонній частині. Тож проконтролюйте дану ситуацію і в найкоротші терміни усуньте порушення, - наголосив керівник інспекції з благоустрою Олександр Брюховецький і нагадав,  що Правила благоустрою території міста Кропивницького діють для всіх жителів.

За порушення, передбачені ст. 152 КУпАП застосовуються штрафні санкції для фізичних осіб від 340 до 1360 гривень, для юридичних осіб - від 850 до 1700 гривень.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13