Постійна депутатська комісія опрацювала питання бюджету Кропивницької територіальної громади

Середа, 18 жовтня 2023 18:25

Сьогодні, 18 жовтня, під головуванням депутата Кропивницької міської ради Дмитра Бірця відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань бюджету та податкової політики. Участь у роботі комісії взяли секретар міської ради Олег Колюка і заступники міського голови Олександр Мосін та Олександр Вергун.

Члени комісії розглянули понад десяток питань, більшість з яких стосувалися перерозподілу або внесення змін до бюджетних призначень.

Депутати також опрацювали питання про виділення додаткових коштів для надання матеріальної допомоги кропивничанам за депутатськими зверненнями. Свої напрацювання  запропонував  департамент соціальної політики міської ради.

- На надання одноразової адресної грошової допомоги було передбачено кошти у сумі 3 мільйона гривень, з них 2,1 мільйона — за депутатськими зверненнями, 900 тисяч — за пропозиціями міського голови, секретаря міської ради, заступників міського голови. Станом на 16 жовтня матеріальну допомогу отримали 135 мешканців міста на загальну суму 2,3 мільйона гривень. Залишок коштів до кінця 2023 року складає 679,8 тисяч гривень. На опрацюванні в департаменті перебувають депутатські звернення на виділення матеріальної допомоги кропивничанам іще на 138 тисяч гривень. Наразі повністю використали можливість надавати матеріальну допомогу на цей рік 21 депутат, - повідомила директорка департаменту Юлія Вовк.

Члени комісії розглянули можливість дофінансування матеріальної допомоги мешканцям міста  із резервного фонду, але остаточне рішення прийматиметься на сесії міської ради. 

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13