Питання забезпечення водою селища Нового у Кропивницькому опрацьовуватиме фахова робоча група

Четвер, 19 жовтня 2023 17:39

У Кропивницькій міській раді буде створена робоча група, яка вивчатиме і напрацьовуватиме проект вирішення питання водопостачання селища Нового у Кропивницькому.

Таку ініціативу підтримали депутати міської ради на черговому засіданні шістнадцятої сесії сьогодні, 19 жовтня.

- У селищі Новому відбулися громадські слухання з питання приєднання водопровідних мереж селища Нового до водогону «Дніпро-Кіровоград», учасники якого за результатами обговорення визначили створення робочої групи з дослідження питання забезпечення водою мікрорайону одним із пунктів ухвали, - відзначив секретар міської ради Олег Колюка. – Протокол громадських слухань оприлюднений на офіційному сайті Кропивницької міської ради. Відповідно до Положення про громадські слухання у Кропивницькому, пропозиції, викладені в протоколі громадських слухань, направлені головному управлінню житлово-комунального господарства, відділу з питань інфраструктури Новенського старостинського округу, ОКВП «Дніпро-Кіровоград», депутатам територіального виборчого округу для розгляду в межах повноважень.

Важливість питання водопостачання селища Нового відзначили під час сесійного засідання депутати Валентина Яремчук, Дмитро Бірець, Ольга Ковальова-Алокілі.

На їхню думку до складу робочої групи мають увійти фахівці водопостачального підприємства, спеціалісти профільних виконавчих органів міської ради і старостату, представники громади селища, депутати міської ради. Робоча група має професійно опрацювати питання забезпечення мікрорайону водою і запропонувати оптимальне технічне рішення для його впровадження у життя. Важливим при цьому буде і ефективна комунікація членів робочої групи із мешканцями селища Нового, врахування думки громади.

Міська рада підтримала відповідний депутатський запит депутатки Валентини Яремчук щодо створення і напрацювання персонального складу такої робочої групи.

 

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13