Опалювальний сезон у Кропивницькому входить у робочий режим

Вівторок, 14 листопада 2023 16:53

Опалювальний сезон у Кропивницькому поступово входить у штатний режим. За інформацією директора КП «Теплоенергетик» Олександра Чельника, усі котельні обласного центру в роботі – подають тепло до житлових будинків, закладів соціальної інфраструктури та підприємств.

- Сьогодні всі 20 котелень вийшли на робочий режим,  подають теплоносій до закладів соціальної сфери і житлових будинків кропивничан. До обіду довелося ще попрацювати з налагодженням котельні по вулиці Степана Чобану, тож може бути певна затримка з нагрівом батарей у закладах, які обслуговуються у цьому мікрорайоні, - відзначив Олександр Чельник. – Зверну також увагу, що міська ТЕЦ перебуває у режимі запуску і цей процес достатньо тривалий, тож очікуване підвищення температури теплоносія на об’єктах в зоні обслуговування цього теплогенеруючого підприємства варто очікувати вже завтра, 15 листопада.

За інформацією управління освіти міської ради, сьогодні, 14 листопада, станом на 14.00 нагрітого теплоносія очікують 15 закладів освіти, які обслуговуються від ТЕЦ : ліцей “Центральний”, ліцей імені Тараса Шевченка, ліцей “Максимум”, ліцей «Муніципальний колегіум», ліцей “Лінгвістичний”, Подільська гімназія, Новомиколаївська гімназія, гімназія “Сучасник”, ДНЗ №№2, 24, 27, 28, 31, 46, 47.

У приміщенні Станції юних техніків тривають ремонтні роботи і теплопостачання тут буде включене по їх завершенню. 

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13