Наводити порядок у Ковалівському парку комунальникам обласного центру допомагали переселенці з Луганської області

Понеділок, 29 серпня 2022 14:25

Вимушені переселенці з Луганської області вирішили зробити символічний подарунок Кропивницькому – місту, яке надало їм прихисток від російської агресії в Україні. Сьогодні, 29 серпня, вони зібралися в Ковалівському парку, щоб допомогти комунальникам навести лад на території зеленої зони відпочинку.

- Ми вдячні кропивничанам за ту підтримку і допомогу, які вони надали жителям Луганщини у складний для нас час, - відзначив народний депутат Максим Ткаченко, якому теж довелося рятуватися від війни. – Ми не тільки допоможемо з прибиранням території міста, у якому сьогодні проживаємо, але й маємо ініціативу висадити в одному з парків обласного центру Алею ВПО.

З учасниками акції зустрілися представники міської влади Кропивницького -  заступник міського голови Олександр Мосін та секретар міської ради Олег Колюка.  У форматі відкритого спілкування вони проінформували людей про зусилля  міської влади спрямовані на вирішення складних питань інтеграції переселенців у громаду обласного центру. Перш за все – це розв’язання проблем, що найбільше турбують вимушено переміщених осіб - їхнього розміщення, працевлаштування, соціальної підтримки.

Усі звернення, які прозвучали під час зустрічі будуть уважно вивчені та спрямовані до відповідних виконавчих органів, запевнили представники міської влади.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13