Кропивницькі велосипедисти вибороли призові місця у відкритому чемпіонаті міста

Вівторок, 19 вересня 2023 16:58

Відкритий чемпіонат міста Кропивницького з велосипедного спорту на шосе, присвячений пам'яті Заслуженого тренера України Сергія Симоненка відбувся в обласному центрі 15-17 вересня. Участь у ньому взяли участь 125 спортсменів із 8 команд.

Вихованці Кропивницької КДЮСШ №1 продемонстрували високі результати. В індивідуальній гонці на час серед юнаків Микола Кушнір та Павло Кіріченко вибороли ІІ місце, Євген Молодченко - ІІІ місце серед юніорів, Євген Калініченко - І місце та Вікторія Кушнір - І місце серед дівчат.

На другий день змагань у груповій гонці Євген Молодченко виборов ІІ місце серед юніорів, Павло Кіріченко - ІІІ місце та Вікторія КУШНІР - ІІ місце.

В останній день змагань у гонці критеріум Євген Молодченко, Микола Кушнір та Вікторія Кушнір здобули бронзові нагороди, Павло Кіріченко виборов срібло, а Євген Калініченко завоював золоту медаль чемпіонату.

Переможці та призери змагань отримали дипломи від відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13