Кропивничан запрошують взяти участь у конкурсі історій з практик співпраці бізнесу, влади і громадянського суспільства

Четвер, 17 серпня 2023 15:01

Проєкт "Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України" запускає третій щорічний конкурс історій "Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці". Конкурс реалізується у співпраці проєкту з Міністерством культури та інформаційної політики України, Секретаріатом Кабінету Міністрів України, Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України та Національною соціальною службою України.

Мета цього конкурсу – популяризувати успішну тристоронню співпрацю органів влади, громадськості й бізнесу та підвищувати результативність їхньої спільної роботи задля розвитку суспільства відповідальних громадян.

У конкурсі можуть брати участь представники органів державної влади чи місцевого самоврядування, організацій громадянського суспільства або бізнесу, які готові поділитися досвідом втілення проєкту / ініціативи за участю всіх трьох секторів. Свої історії необхідно надсилати до 14 вересня включно на реєстраційну форму: https://forms.gle/4PkDgoR7MSfYLvo96.

За результатами цього конкурсу створять і поширять ресурсами організаторів Збірник історій про кращі спільні проєкти організацій громадянського суспільства, бізнесу та органів влади.

Для того, щоб історія потрапила до Збірника, вона має відповідати чотирьом критеріям:

- у проєкті / ініціативі взяли участь представники трьох секторів: влади, бізнесу та громадянського суспільства;

- проєкт / ініціатива почався або продовжився після початку повномасштабного вторгнення;

- інформація про проєкт / ініціативу доступна на публічних ресурсах;

- проєкт / ініціатива має вимірювані результати.

Конкурс щорічно проводиться в межах проєкту "Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України", що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) і Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13