Фортечному і Подільському районам Кропивницького — 50!

П'ятниця, 22 грудня 2023 15:58

Півстолітній ювілей відзначили два райони Кропивницького — Фортечний і Подільський. Із ювілейною датою утворення районних у місті Кропивницькому рад їхніх голів — Віктора Закаблуковського та Володимира Стецюка, депутатів районних рад, голів квартальних комітетів, працівників виконавчого комітету та всіх жителів районів привітали заступник міського голови Олександр Мосін та секретар Кропивницької міської ради Олег Колюка.

Поділ міста на райони відбувся у 1973 році і попри адміністративно-територіальну реформу країни у Кропивницькому вони збереглися. Нині їхні функції змінилися, але залишилася головна — робота з людьми. Це відзначив у вітальному слові заступник міського голови Олександр Мосін.

- Дякуємо вам за співпрацю протягом багатьох десятиліть і особливо у сьогоднішній нелегкий час, адже наше місто тилове, ми прийняли тисячі переселенців, які живуть і на території наших районів. Тому важливо бути поруч з жителями міста, чути про їхні потреби і робити все, щоб життя кропивничан і гостей міста було комфортним. Дякую усім працівникам районних рад за роботу з громадою, - відзначив Олександр Мосін і побажав стабільності, впевненості в майбутньому і головного, що об’єднує усіх українців — Перемоги.

Долучився до вітань і секретар Кропивницької міської ради Олег Колюка.

- Ви представляєте орган місцевого самоврядування, а це означає, що ви — на передовій роботи з людьми. Бажаю вам миру, благополуччя, процвітання районам і всьому місту, - звернувся до голів районних рад і голів квартальних комітетів Олег Колюка і подарував картини з краєвидами Кропивницького.

Голови районних у місті Кропивницькому рад Віктор Закаблуковський і Володимир Стецюк, голови квартальних комітетів і колективи виконавчих комітетів навзаєм подякували керівництву міста за розуміння, підтримку і спільну співпрацю і побажали усім Перемоги і миру.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13