Багатоповерхівки у Кропивницькому, де залишилися квартири без автономного опалення, не будуть від’єднані від ЦО у 2023 році

Середа, 18 жовтня 2023 12:16

Житлові будинки у Кропивницькому, щодо яких прийняте рішення виконавчого комітету міської ради про від’єднання їх від централізованого опалення, але мешканці яких не встигли облаштувати у своїх квартирах системи автономного опалення, не будуть відключатися від теплопостачання у опалювальному сезоні 2023-2024 років.

На цьому наголосив заступник міського голови Олександр Мосін під час апаратної наради у вівторок, 17 жовтня і доручив усім керівникам ЖЕО та  головному управлінню ЖКГ міської ради уважно слідкувати за ситуацією у багатоповерхівках обласного центру під час підготовки житлового фонду до нового опалювального періоду.

Рішення про відключення багатоповерхівок від централізованого опалення приймали мешканці будинків на загальних зборах. Виконавчий комітет, приймаючи відповідне рішення, брав до уваги передусім протоколи таких зборів. У той же час деякі власники квартир  мали бажання скористатися міською програмою оптимізації централізованого опалення, яка передбачає механізм часткової компенсації встановлення приладів індивідуального опалення. Такі містяни матимуть можливість зробити це у наступному, 2024 році.

Не будуть відключатися від тепла і заклади соціально-культурної інфраструктури міста, розташовані на перших поверхах будинків, які планується від’єднати  від ЦО і в яких не встигли встановити автономне опалення.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13