“Зимова грація” у Кропивницькому

Вівторок, 14 лютого 2017 18:20

У Кропивницькому, в спортивному клубі «Зірка» проводився Всеукраїнський турнір з художньої гімнастики «Зимова грація», організований завдяки співпраці обласної федерації художньої гімнастики, відділу фізичної культури та спорту міської ради і відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області.

У змаганнях взяли участь 91 гімнастка із Кривого Рогу, Бобринця та Кропивницького. Обласний центр представляли вихованки обласної комплексної ДЮСШ «Ніка», спортивного клубу «Верея» та КДЮСШ № 3 міської ради.

Серед наймолодших гімнасток перемогла Дар’я Бурко. За программою третього та другого розрядів найкраще виступили Майя Бережнова і Дар’я Собко. Серед першорозрядниць перемогу святкувала Ліза Азза. У змаганні гімнасток, які виступали за программою кандидатів у майстри спорту України в різних вікових группах перші місця посіли: Олександра Антонова, Дар’я Кучеренко, Єлизавета Савенкова, Анна Нестеренко

та Софія Бубела. За програмою майстрів спорту Анастасія Волошина перемогла серед школярів, а Дар’я Шпирук святкувала успіх серед студентів.

Президент обласної федерації художньої гімнастики Ольга Шевченко та головний спеціаліст обласного відділення НОК України Микола Аношкін нагородили найкращих гімнасток дипломами, медалями та цінними подарунками від обласної федерації художньої гімнастики, а також вручили сувеніри від відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області.

Усі новини