Життя, насичене по вінця: університет третього віку «Натхнення» у Кропивницькому звітував про свою діяльність концертом

Середа, 6 березня 2024 18:38

Навіть у поважному віці життя може бути насиченим по вінця. Це вкотре довели члени громадської організації «Університет третього віку «Натхнення», відзвітувавши перед вщерть заповненою залою Центральноукраїнського університету імені Винниченка у Кропивницькому неймовірним концертом сьогодні, 06 березня.

Привітати натхненницю і голову громадської організації Фаїну Позднякову та колектив «Університету третього віку» завітав секретар Кропивницької міської ради Олег Колюка.

- Сьогодні українки знову виборюють своє право на вільне життя у мирній країні. Кажуть у війни не жіноче обличчя, однак із цим можна посперечатися, бо сьогодні тисячі жінок взяли до рук зброю і стали у стрій на рівні з чоловіками на захист країни від російських окупантів. Інші підтримують наших воїнів у тилу. Але як би не було важко, важливо не втрачати оптимізм, бойовий дух, віру в перемогу. Саме ви надихаєте захисників і захисниць, усіх, хто гартує тил, триматися і впевнено йти до перемоги, - привітав учасників звітного концерту Олег Колюка.

Ще багато вітань і побажань звучало від гостей концерту, а вдячним подарунком усім шанувальникам став яскравий виступ хору слухачів «Університету третього віку «Натхнення».

Усі новини