Жінка – завжди весна! В обласному центрі привітали чарівних кропивничанок

Вівторок, 3 березня 2020 11:28

Сьогодні, 03 березня, у Кропивницькому з прийдешнім святом Весни вітали жінок міста. Міський голова Андрій Райкович разом із секретарем міської ради Андрієм Табаловим, вийшли на сцену обласної філармонії, щоб подарувати привітання кращій половині людства.

Концертна зала філармонії обласного центру  бачила безмежну кількість чудових артистів і глядачів. Але сьогодні святково, урочисто і по-весняному тепло тут було тому, що зібралися кропивничанки: успішні, талановиті, зворушливі та неперевершені. Першим з вітальним словом до учасниць урочистостей звернувся  Андрій Райкович.

- Найкращі жінки живуть у нашому місті – я це повторюватиму завжди! Ви оберігаєте сім’ї, ви навчаєте, лікуєте, створюєте робочі місця, прибираєте наше місто. Ви стали волонтерами, ви служите в Збройних Силах і допомагаєте армії. Немає меж вашому таланту і доброму серцю, - вітаючи, відзначив міський голова. - Спасибі вам за великий жіночий труд. Його важко оцінити словами. Я щиро вітаю всіх жінок нашого міста з весняним святом! Будьте здоровими і щасливими. Миру нам всім і світлого сонячного настрою

Привітав кропивничанок зі святом і секретар міської ради Андрій Табалов.

- Любі жінки, кропивничанки! Напередодні чудового весняного свята - 8-го Березня, хочу побажати вам чарівного настрою, ніжних чоловічих обіймів та щасливих посмішок! Нехай не тільки сьогодні, але й кожного дня, на вас дивляться із захопленням! І, яка б не була погода за вікном, хай у вашому серці буде тепло та ясно від уваги й любові друзів, рідних і коханих. Вітаю вас зі святом весни, чарівності й краси!

Цього дня цінні подарунки від Андрія Райковича отримала мами трьох дітей: Тетяна Паскаль та Єлизавета Ткаченко.

Грамотами міської ради нагородили начальницю медичної частини 3- го полку спецпризначення Ірину Маслян та художню керівницю ансамблю «В гостях у казки» Аліну Русул.

Подяку міської ради оголосили  слідчій ГУ Нацполіції Ліні Бензар. А Олена Пащенко, що працює консультантом у Нацполіції області отримала цінний подарунок.

Святковий настрій учасницям урочистостей сьогодні створили справжні майстри своєї справи – музиканти міського професійного духового оркестру.

Усі новини