Заступник міського голови Олександр Мосін провів нараду з перевізниками щодо роботи автобусів та маршруток на цих вихідних

Середа, 7 березня 2018 20:24

Організація безперебійної роботи міського пасажирського транспорту - основна мета проведення зустрічі заступника міського голови Кропивницького Олександра Мосіна та начальника управління розвитку транспорту та зв’язку міської ради Кропивницького з представниками підприємств-перевізників.

Учасники наради обговорювали організацію безперебійної роботи міського транспорту та виконання перевізниками договірних зобов’язань, в тому числі нетактовної поведінки водіїв.

Спершу Олександр Мосін запитав у перевізників, чи задоволені вони роботою комунальників, які розчищали сніг на міських дорогах.

Хочу зауважити, що ситуація помітно краща, ніж в минулі роки, - заявив у відповідь керівник ПП "Олікс" Дмитро Вінницький. - Налагоджений прямий діалог з керівництвом КП "Універсал 2005". Набагато швидше комунальники реагують на нашу інформацію про те, де, наприклад, необхідно розчистити дорогу.

Щодо виконання перевізниками договірних відносин, то начальник управління розвитку транспорту та зв’язку Міської ради Кропивницького Олександр Вергун наголосив на необхідності виконання умов щодо дотримання маршрутів, кількості машин,часу роботи автобусів та інтервалів руху.

Попереду 4 вихідні дні, - звернувся до перевізників Олександр Вергун. - Зверніть увагу на затверджені вечірні графіки. Я розумію, були опади, морози, складні погодні умови, але погода стабілізується. Зверніть увагу на рух у вечірні години доби на всіх напрямках: Катранівка, Кущівка, Балашівка, Никонорівка і так далі. Бо понеділок розпочався з того, що люди не могли дістатися до місць проживання.

Олександр Вергун вкотре закликав перевізників провести додаткову роботу з водіями щодо виконання ними швидкісного режиму і правил дорожнього руху.

Майже у кожного перевізника під час негоди ставалися ДТП, - констатував Олександр Вергун. - Ви бачите, які погодні умови зараз у Кропивницькому: вранці плюс, а ввечері мінус. Я закликаю перевізників провести роботу з водіями та нагадати їм про дотримання швидкісного режиму та правил дорожнього руху.

Повне відео наради з перевізниками -

Усі новини