Засідання громадської комісії з житлових питань у Кропивницькому: прийнято важливі рішення

Вівторок, 23 липня 2024 14:34

Сьогодні, 23 липня, під головуванням керуючої справами виконавчого комітету міської ради Світлани Балакірєвої відбулося засідання громадської комісії з житлових питань. У рамках засідання було розглянуто низку важливих питань, які стосуються житлового обліку та надання тимчасового житла вимушеним переселенцям.

На основі заяв та поданих документів, комісія рекомендувала виконавчому комітету взяти на облік для отримання тимчасового житла чотири сім'ї вимушених переселенців. Зокрема, до Кропивницького переїхали по дві родини з Донецької та Херсонської областей, які мають підстави для включення до першочергової черги.

Крім цього, комісією було погоджено:

  • Зняття громадян з квартирного обліку (12 родин).
  • Виключення зі списку осіб, які користуються першочерговим правом одержання жилих приміщень (26 родин).
  • Внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 11 червня 2024 року № 595 «Про взяття громадян на квартирний облік».
  • Надання ордерів на жилі приміщення (2 родини).
  • Взяття громадян на квартирний облік (у першочергову чергу - 5 внутрішньо переміщених осіб з числа учасників бойових дій; у позачергову чергу – 2 особи: доньку загиблого воїна та дитину-сироту).
  • Включення до першочергової черги родини громадянки, яка перебувала у загальній черзі та отримала статус учасника бойових дій.

Також комісія погодила рішення про взяття на квартирний облік за місцем роботи трьох працівників та внесення змін до облікових справ трьох громадян щодо складу їх сімей. Було прийнято рішення щодо переоформлення особових рахунків на квартири трьох родин, які в них мешкають.

З усіх питань комісія прийняла відповідні рішення, спрямовані на покращення житлових умов громадян та підтримку вимушених переселенців.

Усі новини