Юні кропивницькі баскетболісти КДЮСШ №4 стали чемпіонами України!

П'ятниця, 1 червня 2018 16:47

Упродовж двох днів, 30-31 травня, у Кропивницькому в спортивній залі факультету фізичного виховання Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка проходили фінальні ігри Всеукраїнської Юнацьких Баскетбольної Ліги серед юнаків 2006 року народження.

У фіналі всеукраїнських змагань зустрілися чотири найсильніші команди Дивізіону «Б»: ДЮКФП-4СІТІ (м. Херсон), ОСДЮШОР ЧЕРКАСЬКІ МАВПИ (м. Черкаси), СДЮШОР-5 (м. Дніпро) та КДЮСШ-4-ЗОЛОТИЙ ВІК (м. Кропивницький). Юні кропивницькі баскетболісти під керівництвом тренера Андрія Бабенка у півфіналі впевнено обіграли представників Дніпра з рахунком 51:32. У грі за золоті нагороди кропивничани перемогли херсонських баскетболістів з рахунком 49:39 та завоювали звання чемпіонів України. Третє місце посіла команда з Черкас.

Переможці й призери змагань нагороджені кубками та медалями від Федерації баскетболу України. Також були визначені кращі гравці турніру. В складі нашої команди кращим став Остап Пашалок. Найціннішим гравцем MVP- турніру став кропивничанин Роман Патєєв.

Усі новини