Вони рятують життя інших: у Кропивницькому подякували працівникам цивільної оборони

Четвер, 29 лютого 2024 16:53

У Кропивницькому в обласному краєзнавчому музеї з нагоди Всесвітнього дня цивільної оборони сьогодні, 01 березня, дякували тим, хто присвяти своє життя порятунку інших.

Працівників цивільного захисту привітали начальник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович, голова обласної ради Юрій Дрозд, заступники Кропивницького міського голови Олександр Мосін та Олександр Вергун.

- Немало випробувань випало на долю рятувальників. Чого лише варта Чорнобильська катастрофа. А тепер їхні послідовники, вже два роки поспіль, борються з російським агресором на полі бою, знешкоджують ворожі міни на деокупованих землях, організовують захист, допомогу населенню після ракетних обстрілів на мирних територіях, - відзначив Андрій Райкович. - Я вдячний нашому управлінню цивільного захисту населення, громадам, службам ДСНС, депутатам обласної ради, керівникам міст за глибоке розуміння викликів часу і готовність професійно виконувати кожну задачу. І не важливо де - тут, на місці, чи на Херсонщині, у Миколаєві чи на Запоріжжі.

Керівники області подякували надзвичайникам за вагомий особистий вклад у розвиток територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту та вручили заслужені відзнаки.

В рамках заходу в музеї відкрили виставку «Цивільний захист Кіровоградщини: історія та сучасність, присвячену історії розвитку, формуванню та сьогоденню цивільного захисту

Усі новини

Чисте місто — в чистий четвер
Середа, 1 травня 2024 17:01