Водії – порушники в кабінеті міського голови Кропивницького пообіцяли виправитися

Середа, 3 травня 2017 13:51

Сьогодні, 3 травня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович покликав на розмову містян, незадоволених роботою міських перевезень. На зустріч прийшли також керівники транспортних підприємств та безпосередньо водії, поведінка яких неодноразово викликала обурення у пасажирів.

Один зі скаржників Василь Умрихін, який постійно користується послугами маршруту №104 заявив, що постійні проблеми має з одним із керманичів. Відзначив його нетактовність, нечемність, та схильність часто ображати пасажирів. Представник підприємства «Паритет - Сервіс» Василь Білобородов вибачився перед чоловіком за свого працівника, та запропонував разом поїхати на підприємство, щоб знайти водія, та провести з ним виховну бесіду.

Ще одна кропивничанка скаржиться на роботу одного з водіїв ПП «Укравтоівест». За її словами, той часто не хоче зупинятись на вимогу, лається та виганяє з маршрутки. Водій, якого жінка звинувачувала, був присутній на зустрічі та переконував, що нічого такого не робив. Представник підприємства Роман Данов пообіцяв втрутитись в ситуацію, та попрацювати з працівниками, аби таких випадків більше не було.

На те, що ситуація не повторюватиметься, розраховує й Андрій Райкович.

- Люди вже не перший раз скаржаться на роботу водіїв. І на «Гарячу лінію» телефонують, і в соцмережах пишуть – зауважив очільник міста – мені соромно перед ними. Давайте налагоджуйте роботу так, щоб перевезення були якісні, щоб маршрутні таксі їздили по графіку, і не дай Боже ображати людей! Це взагалі неприпустимо! Я сподіваюся, що прийде час, коли я вас хвалитиму за роботу, а не лекції читатиму. Поверніться, будь ласка, обличчям до людей і працюйте нормально.

Перевізники та водії пообіцяли всі недоліки у своїй роботі виправити.

Усі новини