Віктор Панішко: Від снігу розчистять усі вулиці Кропивницького

Понеділок, 8 січня 2024 15:11

У Кропивницькому з вечора 07 січня на міських вулицях працює снігоприбиральна техніка. Дороги розчищають від снігу, посипають протиожеледевим матеріалом. Які напрямки звільнять від снігового покриву першочергово, повідомив директор комунального підприємства “Універсал 2005” Віктор Панішко.

- Станом на ранок сьогодні, 08 січня, на вулицях міста працює 11 одиниць техніки, яка розчищає вулиці від снігу і посипає протиожеледевою сумішшю. Першочергово прогортаємо основні транспортні магістралі, вулиці, які прилеглі до виїздів з міста на Маловисківське шосе і Бобринецький шлях. Шість тракторів чистять дороги в центрі міста і в мікрорайоні Новоомиколаївки, - повідомив очільник підприємства і запевнив: снігоприбиральна техніка дійде і до другорядних вулиць і провулків.

Разом із тим кропивничан закликають із розумінням ставитися роботи комунальних служб, адже сьогодні багато їхніх працівників пішли на війну захищати країну, тож робочих рук бракує. Містян просять також прибрати автівки з узбіччя доріг, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

Усі новини