Виконавчий комітет Кропивницької міської ради визначив умови початку опалювального сезону 2024-2025 років

Вівторок, 24 вересня 2024 17:09

Опалювальний сезон 2024-2025 років  у Кропивницькому розпочнеться із пониженням середньодобової температури до восьми градусів тепла упродовж трьох діб поспіль. Таке рішення прийняв виконавчий комітет Кропивницької міської ради на своєму засіданні сьогодні, 24 вересня.

Визначені рішенням виконкому умови початку опалювального сезону чинні для КП «Теплоенергетик» та інших суб’єктів відносин у сфері теплопостачання, незалежно від відомчої належності та форми ведення господарської діяльності і вони мають вжити усіх необхідних заходів щодо своєчасної подачі тепла.

Відповідно до прийнятого рішення, керівники всіх міських ЖЕО мають забезпечити належну підготовку до опалювального сезону та за її результатами оформити паспорти та акти готовності житлових будинків до роботи в опалювальний період відповідно до встановлених законодавством форм. Такі ж паспорти та акти мають бути підписаними і для житлового фонду ОСББ, ОЖБК та ЖБК Кропивницького.

Цього дня члени виконкому під головуванням секретаря міської ради затвердили  мережу закладів освіти міста Кропивницького на 2024-2025 навчальний рік, Порядок використання бюджетних коштів на створення матеріального резерву, передбачених у бюджеті Кропивницької міської територіальної громади на 2024 рік для здійснення заходів із запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій та наслідків стихійного лиха та погодили інвестиційну програму Інгульської шахти ДП «Схід ГЗК» на 2024-2025 роки.

 Виконком також підтримав ряд рішень, спрямованих на забезпечення соціального захисту та житлових прав і прав дітей у Кропивницькому. 

Усі новини