«Весна.Молодість.Краса» у Кропивницькому

Понеділок, 25 березня 2019 15:53

У Кропивницькому в рамках міської програми «Молодь» успішно пройшло концертно-розважальне шоу “Весна. Молодість. Краса”.

Молодіжний фестиваль був започаткований у 2018 році  управлінням молоді та спорту міської ради Кропивницького спільно з модельною агенцією «Рімо». Під час конкурсу, який гостинно прийняла обласна філармонія, представники б'юті індустрії та дизайну одягу демонстрували свої вміння та нові модні тенденції.

Фестиваль направлений на підтримку молоді та розвиток б'юті індустрії Кропивницького. У ньому взяли участь учні професійних ліцеїв обласного центру. Вони  продемонстрували новації у світі дизайну одягу та зачісок.

Нові колекції вбрання презентували дизайнерський дует «Серж енд Віт», «Вікторія джинс», стиліст Юлія Владімірова та гості фестивалю - киянка Вікторія Справцева-Погода і Соломія Дмиртів з Нетішина. Цікаві ідеї шкільної форми можна було побачити у колекції Тетяни Негреско, в’язаними речами здивувала дизайнерка Олена Запісочна. Глядачі також мали можливість переглянути арт колекцію від Таміли Покутньої та отримати насолоду від споглядання прикрас ручної роботи від дизайнерки з Києва Олени Witer.

По завершенню шоу заступник начальника управління молоді та спорту міської ради Кропивницького  Катерина Черкасська та начальник відділу сім’ї та молоді управління Людмила Дорохіна вручили переможцям кубки та дипломи - учасникам  фестивалю. Вони побажали талановитій молоді творчих злетів і здійснення всіх їхніх сміливих задумів. А від імені керівництва міської ради висловили подяку організатору заходу, керівнику модельної агенції “РІМО” Олександру Працкову за значний особистий внесок у реалізацію молодіжних проектів та ініціатив, результативну роботу з художньо-естетичного виховання молоді та вручили йому пам’ятний подарунок.

- Традиційно фестиваль краси, жіночності, б’юті індустрії у нашому місті є однією із найочікуваніших подій весни, - відзначила Катерина Черкасська. - Це свято, яке цього року гостинно зустріло зіркових учасників, дизайнерів одягу та творчу молодь.

Зірковим гостем фестивалю став фіналіст шоу «Х-фактор» та «Україна має талант» співак - ХАС!

Фото: Ігор Філіпенко

Усі новини