У середмісті Кропивницького вандали пошкодили щойно відремонтовану зупинку

Середа, 10 січня 2024 16:26

Кропивничани зазвичай звикли лаяти владу, що та нічого не робить. Але коли у місті щось робиться гарне для людей, щоб їм було комфортно, то цього не тільки не помічають, а, на жаль, ще й руйнують та шкодять. Саме так днями “подякували” нечемні містяни за відремонтовану зупинку громадського транспорту у центрі міста біля готелю “Київ”.

Працівники комунального підприємства “Універсал 2005” нещодавно замінили пошкоджені полікарбонатні секції, якими обладнані дві зупинки, на нові. Подбали, щоб люди, які чекають на автобус чи тролейбус, могли заховатися від дощу чи снігу, щоб вітер не дув їм у спину. Звісно ж і вигляд у зупинок одразу став ошатнішим і гарнішим.

Утім уже через два дні нечемні кропивничани “подякували” комунальникам за роботу: побили і пошкодили нові секції і повернули зупинкам такий же неохайний вигляд. Можливо це ті ж “критики” роботи місцевої влади, які завжди чимось неводоволені? А може деяким кропивничанам подобається жити у занедбаному місті?

Звісно КП “Універсал 2005” знову полагодить понівечені зупинки. Але мова навіть не про ціну матеріалу і роботи працівників підприємства, а про цінності, яку “сповідують” деякі наші містяни.

Усі новини