У міській раді Кропивницького шанували ветеранів війни та праці

Понеділок, 1 жовтня 2018 16:34

Щороку 01 жовтня Україна відзначає День людей похилого віку та День ветерана. Піклування про людей похилого віку – справа всього суспільства, оскільки саме люди старшого покоління зберегли для наступних поколінь найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути достойними свого міста і держави.

З нагоди Дня людей похилого віку та Дня ветерана цього дня у міській раді Кропивницького відбулося урочисте засідання клубу “Ветеран”. Привітати ветеранів війни та праці на захід завітали міський голова Андрій Райкович, секретар міської ради Андрій Табалов та заступник міського голови Наталія Дзюба.

- Не даремно говорять, що не старіють душею ветерани, і я дуже радий вас усіх бачити тут у доброму здоров’ї, у гарному настрої. Хочу привітати вас від імені виконавчого комітету, від депутатського корпусу та усіх кропивничан і побажати вам міцного здоров’я, наснаги та здійснення мрій, - зазначив у вітальному слові Андрій Райкович. - Міська влада Кропивницького завжди тісно співпрацює ветеранськими організаціями. Ми вважаємо цю роботу надзвичайно важливою, оскільки ви — це основа, фундамент нашої держави. Все, що у нас є, зроблено вашими руками, завдяки вашій праці і вашому таланту. За це вам низький уклін і велика подяка.

З нагоди свята 135 ветеранів війни та праці отримали грошову допомогу від міської влади у розмірі однієї тисячі гривень кожному. Також під час урочистостей найактивніших представників ветеранських організацій відзначили грамотами та подяками, а міський професійний духовий оркестр і його солісти Анастасія Потоцька та Олександр Безай створили учасникам урочистостей справжній святковий настрій.

Усі новини