У міській раді Кропивницького пройшли атестацію 43 посадових особи

Четвер, 12 березня 2020 16:43

Упродовж двох днів поспіль, 11 та 12 березня, у міській раді Кропивницького працювала  атестаційна комісія на чолі з секретарем міської ради Андрієм Табаловим. Члени комісії  надавали оцінку діяльності посадових осіб  міської ради щодо якості та результативності виконання ними своїх обов’язків.

Цей своєрідний іспит дав можливість оцінити ефективність і якість роботи персоналу, проаналізувати  професійні знання та навички, визначитися щодо рівня і форми стимулювання працівників. Обговорення проходило в обстановці вимогливості, принциповості та  доброзичливості.

Загалом, під час перебігу атестації всі посадовці проявили достатній рівень компетентності та професійності, необхідний для виконання своїх обов’язків.

Проте, за результатами обговорень комісія звернула увагу керівника  відділу з питань праці на відсутність ефективної та позитивної динаміки в інспекційних відвідуваннях підприємств, організацій та фізичних осіб, які використовують найману працю. Члени комісії рекомендували змінити підхід до організації роботи відділу для забезпечення максимального дотримання роботодавцями законодавства про працю в частині, що стосується належного оформлення трудових відносин з працівниками та сплати відповідних податків до бюджету.

Начальнику управління капітального будівництва, у зв’язку з розширеним колом повноважень  та збільшенням штатної чисельності управління, були надані рекомендації звернути особливу увагу на добір персоналу кваліфікованого та компетентного у галузі будівництва.

За рішенням комісії 43 посадовці міської ради визнані такими, що пройшли атестацію та відповідають займаним посадам.

Усі новини