У міській раді Кропивницького не підпишуть жодного акта неякісно виконаних робіт з ремонту дорожнього покриття

Понеділок, 18 грудня 2017 16:19

Період асфальтувань дорожнього покриття вже завершено, проте у Кропивницькому лишились двори, де відновлювальні роботи на дорозі проводили, а бордюри не встановили, лише наживили.

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович переконаний, що роботи необхідно доробити якісно, бо в такому стані в зиму їх залишати не можна.

- Є двори, де бордюрні стрічки зовсім прибрані, асфальт не встигли постелити, і під ногами у людей в дощову погоду буде болотяна каша, а як замерзне, почнуть ламати ноги, – відзначив Райкович. - Шановні керівники! Ми ж не в літо йдемо — попереду чотири холодних місяці. А ми то без тепла якісь будинки тримаємо, то без води. І ями навколо колодязів заасфальтовані через пень-колоду, або зовсім не обмуровані. Так не годиться!

Керівники управління ЖКГ отримали завдання не закривати акти виконаних робіт, допоки ремонт кожного об'єкту не буде завершено згідно з усіма вимогами діючих будівельних норм і правил та договору. Критичні території, де не встигли покласти асфальт, засиплять щебенем, щоб мешканці будинків могли нормально пересуватись. А ці дороги ж стануть перехідними об’єктами, на них завершать ремонти в наступному році. Порадив міський голова представникам комунальних служб подбати також про закупівлю спецтехніки, з допомогою якої можна виконувати ямковий ремонт доріг в будь – яку пору року.

Усі новини