У Кропивницькому змінився графік прийому громадян спеціалістами міського відділу обслуговування ГУ ПФУ в області

Четвер, 11 жовтня 2018 15:31

Змінився графік прийому відвідувачів фахівцями Кропивницького відділу обслуговування громадян Головного управління Пенсійного Фонду України в області.

Фахівці управління обслуговування громадян головного управління Пенсійного Фонду України в Кіровоградській області за адресою: вул. Соборна, 4, здійснюють прийом громадян із понеділка по четвер від 08.00 до 16.00, у п’ятницю - із 08.00 до 15.00. Обідня перерва: від 12.00 по 12.48.

Такі зміни обумовлені необхідністю обліку та опрацювання документації, отриманої під час здійснення прийомів відвідувачів, пояснили в ГУ ПФУ. У вказаному структурному підрозділі працює пряма телефонна “гаряча” лінія, звернувшись на яку можна отримати інформацію, віднесену до компетенції органів Пенсійного Фонду України та безпосередньо відділу обслуговування.

Крім цього, мешканці Кропивницького мають змогу звертатися за послугами до Кіровоградського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) управління обслуговування громадян головного управління Пенсійного Фонду України в Кіровоградській області за адресою: вул. Дарвіна, буд. 29.

Головне управління нагадує, що в органах Пенсійного Фонду України є унікальний ресурс — веб-портал Пенсійного фонду України. Користувачі веб-порталу мають змогу, не виходячи з дому, отримувати всю актуальну інформацію, яка стосується діяльності органів Пенсійного Фонду.

Телефон “гарячої” лінії Головного управління Пенсійного Фонду в області: 32-19-30

Усі новини