У Кропивницькому вшанували пам’ять працівників органів внутрішніх справ, які загинули при виконанні службових обов'язків

Середа, 22 серпня 2018 16:02

Сьогодні, 22 серпня, у Кропивницькому вшанували пам’ять працівників органів внутрішніх справ, які загинули при виконанні службових обов'язків.

В жалобній церемонії взяли участь секретар міської ради Андрій Табалов, тимчасово виконуючий обов'язки начальника Головного управління Національної поліції в області Дем'ян Таршин, представники правоохоронних відомств, духовенства, а також рідні загиблих працівників поліції та військовослужбовців Нацгвардії України.

- Цей день є особливим для кожного правоохоронця: це день скорботи і поваги до тих, хто не повернувся додому зі служби. Ви завжди на передовій у протистоянні з криміналом, тож ризик, готовність покласти власне життя задля порятунку громадян - щоденна реальність для тих, хто обрав своєю професією службу в органах та підрозділах внутрішніх справ, - зазначив під час виступу секретар міської ради Андрій Табалов. - На жаль, іноді обставини виявляються сильнішими. Саме тоді обов’язок та присяга ставляться вище за власне життя. Пам’ять про приклади героїзму, відданості та самопожертви назавжди залишиться у наших серцях.

Під час заходу Єпископ Кропивницький та Голованівський Марк відслужив молебень. Світлу пам’ять правоохоронців, які віддали своє життя, захищаючи Батьківщину і свій народ, присутні вшанували хвилиною мовчання.

Усі новини