У Кропивницькому визначили місце для вивезення снігу

Вівторок, 9 січня 2024 15:51

Комунальні служби Кропивницького були готові до погодних ускладнень, що спостерігалися протягом 07-08 січня, і з викликом погоди впоралися. Снігоприбиральна техніка ще працює на вулицях міста, але основні транспортні магістралі були розчищені оперативно. Це відзначив заступник міського голови Олександр Мосін під час апаратної наради сьогодні, 09 січня.

- Усі комунальні служби були готові до негоди. 11 одиниць снігоприбиральної техніки чистили основні міські транспортні магістралі і посипали вулиці протиожеледною сумішшю. Працівники "Універсал 2005" спільно з патрульними Нацполіції працювали з водіями, які паркували свої автівки на узбіччях вулиць і ті оперативно їх прибирали, щоб могла працювати снігоприбиральна техніка, - повідомив Олександр Мосін. - Робота для комунальників ще є, на черзі другорядні вулиці у віддалених мікрорайонах міста. Тож вкотре звертаюся до кропивничан прибирати автівки з узбіччя доріг, аби можна було якісно і швидко чистити їх від снігу.

Аби згорнутий сніг не накопичувався на тротуарах і узбіччях доріг, його треба вивозити у спеціально відведене місце. У Кропивницькому таким місцем збору снігу визначили берег річки Інгулу біля дитячого пляжу на Ковалівці. Тож керівники підприємств і організацій, на територіях, за які вони відповідають, накопичився сніг, мають подбати про його вивезення.

Усі новини