У Кропивницькому відзначили День автомобіліста і дорожника

П'ятниця, 25 жовтня 2024 16:55

Сьогодні, 25 жовтня, у Кропивницькому відбулися урочистості з нагоди Дня автомобіліста і дорожника. Попри складні умови воєнного часу, Кіровоградщина залишається відданою мирним традиціям і цінує внесок кожного працівника дорожнього господарства та транспортної інфраструктури у наближення перемоги.

- Під час повномасштабного вторгнення ці мирні професії набули нових сенсів. І великим колективам і кожному та кожній персонально є за що подякувати. За те, що під ворожими обстрілами евакуювали тисячі людей з палаючого Маріуполя; за те, що під «Градами» та ракетами доставляли воду в спраглий Миколаїв; за те, що розбомбленими дорогами везли гуманітарні вантажі на Херсонщину та Запоріжжя; за десятки кілометрів фортифікацій, відновлених доріг та мостів. Низький уклін хлопцям, які мирне кермо змінили на військові машини. Після Перемоги на нас чекає велика робота. Ми разом продовжимо будувати дороги, зводити мости, розвивати автомобільну галузь. Бо будувати – це про життя!, - сказав у своєму вітальному слові начальник обласної військової адміністрації Андрій Райкович.

Завдяки співпраці між обласною та міською владами з дорожніми службами  стало можливим своєчасне забезпечення транспортування гуманітарної допомоги, підтримка критичної інфраструктури і створення укріплень у прифронтових районах.

Зі словами подяки до присутніх звернулися також заступники міського голови Олександр Мосін та Олександр Вергун, які відзначили професійний і відданий підхід дорожніх служб і працівників автотранспорту.

Під час церемонії нагородження почесні грамоти та подяки міської ради та виконавчого комітету отримали найкращі працівники галузі. Серед них – водії автобусів та тролейбусів КП “Електротранс”: Світлана Каплунова, Олександр Миргородський, Микола Бардієр, Олександр Дульський, Віталій Матвєєв, Владислав Тарануха, а також колектив ТОВ "АРАКА" в особі керівника Тіграна Хачатряна та фахівчиня цього підприємства Анастасія Бєлоглазова.

Нагороди вручили за особистий внесок у підтримку дорожньої інфраструктури та віддану працю, що сприяє підтриманню стабільної роботи транспортної системи міста.

Урочистості завершилися словами щирої подяки від міської влади та військової адміністрації, з вірою у перемогу і відновлення мирного життя на Кіровоградщині.

Усі новини