У Кропивницькому відкрили меморіальну дошку солдату Ігорю Бур’янову

Четвер, 29 червня 2023 14:11

Сьогодні, 29 червня, в Кропивницькому відкрили меморіальну дошку Воїну-захиснику, солдату Ігорю Бур’янову, який загинув 05 жовтня 2022 року на Харківщині.

На війну Ігор Бур’янов пішов у перші дні, добровольцем, бився в складі бригади імені кошового отамана Івана Сірка. Був депутатом трьох скликань Подільської районної ради, до початку повномасштабного вторгнення працював в управлінні соціального захисту населення Подільського району департаменту соціальної політики Кропивницької міської ради.

Меморіальну дошку встановили на фасаді приміщення виконавчого комітету районної ради. Участь у відкритті взяли рідні та колеги Героя, секретар Кропивницької міської ради Олег Колюка, голова Подільської райради Володимир Стецюк.

- Україна нині має свій пантеон Героїв, але поповнюється він дуже страшною ціною — життями наших захисників, які б’ються з російським агресором. Всі ми у невідплатному боргу перед цими людьми. Серед них і мій колега-депутат Ігор Бур’янов. Він загинув за цінності, які є основою нашого буття й світогляду. Захищав Україну, свою рідне місто, свою родину. Пам’ять про нього назавжди житиме в наших серцях. Щирі співчуття рідним і близьким Ігоря, а колегам з Подільської районної  ради дякую за підтримку в реалізації нашої спільної ідеї щодо встановлення цієї пам’ятної дошки. Вічна слава всім полеглим Воїнам і слава Україні, - сказав секретар Кропивницької міської ради Олег Колюка.

Освятив дошку священник Православної церкви України отець Петро. 

 

Усі новини

Чисте місто — в чистий четвер
Середа, 1 травня 2024 17:01