У Кропивницькому відкрили фан-зону до ХХХІІІ Літніх Олімпійських Ігор

П'ятниця, 26 липня 2024 14:01

На офіційне відкриття фан-зони у міському Дендропарку, яке відбулося 24 липня перед початком футбольного матчу між Олімпійськими командами України та Іраку, завітали відомі спортсмени, тренери, спортивні функціонери Кіровоградщини, численні шанувальники спорту.

Вболівальники, які цього літнього вечора зібралися на новій локації, дізналися багато пізнавальної інформації про Ігри ХХХІІІ Олімпіади 2024 року в Парижі, про українських атлетів та представників Кіровоградщини на головних спортивних змаганнях чотириріччя. Організатори заходу підготували для відвідувачів фан-зони цікаві запитання олімпійської вікторини. А нагородою спортивним ерудитам за правильні відповіді були сувеніри з олімпійською символікою, спортивна література, футболки з автографами уславлених земляків-олімпійців, які вручав почесний гість заходу: заслужений майстер спорту України з велоспорту на треку, срібний призер ХХVІІ Літніх Олімпійських Ігор в Сіднеї, член НОК України, почесний громадянин обласного центру Олександр Симоненко.

Олімпійська фан-зона облаштована двома великими моніторами, на яких кропивничани та гості міста можуть щодня без вихідних до 11 серпня в комфортних умовах безкоштовно переглядати змагання Олімпійських Ігор 2024 та вболівати за українських спортсменів.

До організації фан-зони долучилися Відділення НОК України в Кіровоградській області, адміністрація Дендропарку, управління молоді та спорту Кропивницької міської ради, управління молоді та спорту Кіровоградської обласної військової адміністрації, обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Усі новини