У Кропивницькому створюються належні умови для розвитку фізичної культури і спорту

Четвер, 24 жовтня 2024 16:46

Програму розвитку фізичної культури та спорту Кропивницької міської територіальної громади на 2025-2028 роки затвердили депутати міської ради на засіданні дев’ятої сесії сьогодні, 24 жовтня.

За інформацією начальника управління молоді та спорту Вячеслава Гурського, Програма розвитку фізичної культури та спорту Кропивницької міської територіальної громади на 2025-2028 роки передбачає консолідований підхід з метою створення належних умов для розвитку фізичної культури і спорту у Кропивницькому.

Метою Програми є забезпечення необхідних соціально-економічних, організаційно-технічних умов для здійснення заходів щодо розвитку фізичної культури і спорту в Кропивницькій міській територіальній громаді, сприяння розвитку спортивної інфраструктури, збільшення кількості осіб, які займаються руховою активністю, розвиток здібностей обдарованої молоді у дитячо-юнацькому спорті та спорті вищих досягнень, утвердження авторитету громади в Україні та за її межами.

Загалом на реалізацію Програми на чотири роки передбачено 28,8 мільйона гривень. Фінансування Програми здійснюватиметься за рахунок коштів з державного, обласного, місцевого бюджетів та інших джерел.

Усі новини