У Кропивницькому стартував міський конкурс «Молода людина року – 2024»

П'ятниця, 19 липня 2024 11:50

Міський конкурс «Молода людина року»  проводиться в рамках Міської програми розвитку молодіжної політики на 2024- 2026 роки. Про умови участі в ньому розповіла заступниця начальника управління молоді та спорту міської ради Катерина Черкасська.

- Участь у конкурсі  беруть молоді люди, громадяни України віком від 18 до 35 років. Вони мають бути жителями обласного центру. Претендент може бути запропонований трудовим чи навчальним колективом за місцем роботи або навчання та громадськими організаціями. Підведення підсумків конкурсу здійснюється конкурсною комісією, - зазначає посадовиця.

Відзнаки «Молода людина року» присуджуються у семи номінаціях:

«Молодий волонтер року/Молода волонтерка року», «Відкриття року у сфері культури і мистецтва», «Відкриття року у сфері фізичної культури і спорту», «Молодий працівник промислової галузі/Молода працівниця промислової галузі», «Молодий підприємець року/Молода підприємиця року», «Молодий науковець року/Молода науковиця року»,  «Молодий медик року/Молода медикиня року»:

Для участі у конкурсі необхідно подати такі документи:

  • лист-клопотання про присудження звання «Молода людина року»;
  • характеристика кандидата із зазначенням його досягнень за підписом керівника,  що скріплюється печаткою;
  • копії документів, що підтверджують досягнення кандидата;
  • копія паспорта кандидата;
  • згода кандидата на обробку персональних даних.

Термін подачі документів триває до 7 серпня 2024 року.

Заявки подаються в електронному вигляді на пошту umc@krmr.gov.ua або в друкованому (письмовому за адресою: вул. Велика Перспективна, 41, кімн. 316-а, 313. Телефон 0505141722).

Детальніше про конкурс за посиланням: https://1ll.ink/4Qvb0

Усі новини