У Кропивницькому шукають директора та педпрацівників міжшкільного ресурсного центру

П'ятниця, 23 липня 2021 15:42

Управління освіти Кропивницької міської ради оголосило конкурс на заміщення вакантної посади директора міжшкільного ресурсного центру №1.

Вимоги до кандидатів на посаду директора: громадянство України; вільне володіння державною мовою; вища освіта ступеня не нижче магістра (спеціаліста), стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років, організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Вимоги до кандидатів на посаду педагогічних працівників: громадянство України; вільне володіння державною мовою; відповідна фахова освіта та/або професійна кваліфікація педагогічного працівника (за спеціальністю «трудове навчання», «інформатика»), належний рівень професійної підготовки, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків. 

Перелік документів, які необхідно подати особисто (або поштою) для участі в конкурсному відборі:

  • письмову заяву про участь у конкурсі;
  • резюме (у довільній формі);
  • копію паспорта громадянина України;
  • копію трудової книжки;
  • копію (копії) документа (документів) про освіту із додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
  • письмову згоду на збір та обробку персональних даних.

Документи подаються особисто (або поштою) за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 41, каб. № 130.

Умови оплати праці:

виплата заробітної плати та інші виплати здійснюються відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 30.08.2002 № 1298 «Про оплату праці працівників установ Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери», від 25.03.2014 року № 88, від 11.01.2018 року № 23 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України», Порядку виплати надбавок за вислугу років педагогічним та науково-педагогічним працівникам навчальних закладів і установ освіти, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 31 січня 2001 року № 78, наказу Міністерства освіти і науки України від 26.09.2005 № 557 „Про впорядкування умов оплати  праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ”.

Строк подачі документів: з 23 липня по 13 серпня 2021 року включно.

Конкурс на посаду директора закладу буде проведено 17 серпня, на посаду педагогічних працівників – 18 серпня в приміщенні міської ради. 

Етапи проведення конкурсу включають:

  • подання претендентами документів, що підтверджують відповідність  установленим кваліфікаційним вимогам;
  • вивчення конкурсною комісією поданих документів та прийняття рішення про допущення кандидатів до участі у конкурсному відборі;
  • проведення іспиту шляхом письмового тестування та визначення його результатів;
  • проведення співбесіди; а для директора ще й презентація проєкту розвитку МРЦ № 1
  • визначення переможця конкурсу;
  • оприлюднення результатів конкурсу.

Додаткову інформацію про проведення конкурсу можна отримати: головний спеціаліст  управління освіти Кропивницької міської ради Прудко Наталія Володимирівна, тел. 050 87 66 309, 35 83 42. Е-mail: osvita@krmr.gov.ua.

Усі новини