У Кропивницькому розпочала роботу Міжнародна агропромислова виставка «AGROEXPO-2017»

Середа, 20 вересня 2017 16:03

Міжнародна агропромислова виставка AGROEXPO-2017 стартувала сьогодні, 20 вересня, у Кропивницькому. Участь в її відкритті взяв міський голова Андрій Райкович.
Під час церемонії офіційного відкриття, він побажав учасникам заходу вдалих угод та реалізації намічених планів.
 - Цими днями у Кропивницькому дуже багато поважних гостей, представників світових фірм, - відзначив очільник міста. – Взагалі, «Агроекспо» - це яскравий потужний сучасний бренд нашого міста і нашого краю.
Після офіційного відкриття переглянули експозиції. А дивитись було що, адже цього року виставки зайняли рекордні для України 100 000 квадратних метрів. Виробники сільгосппродукції представили найсвіжіші новинки, які можна було не лише побачити, а й випробувати на спеціальному полігоні площею 60 000 кв.м.
Легкові автомобілі та позашляховики відомих світових брендів також були представлені на спеціалізованій виставці Autoland, яка проходить в рамках виставки AGROEXPO. Кожен охочий мав можливість випробувати автомобіль на спеціальному полігоні. Як і торік на AGROEXPO-2017 працює експозиція «Тваринництво та птахівництво». Тут представлена племінна велика рогата худоба, коні, свині, вівці, кози, кролі, кури. Триватиме виставка чотири дні.

Усі новини