У Кропивницькому підготовлена нова редакція Статуту територіальної громади міста

Середа, 24 січня 2018 18:19

Сьогодні, 24 січня, відбулося чергове засідання робочої групи з питання підготовки проекту нової редакції Статуту територіальної громади міста Кропивницького.

- Важливо, що у процесі роботи над таким важливим та об’ємним документом і виконавча влада, і депутати, і громадські активісти знайшли вдалий алгоритм роботи, навчилися слухати один одного і йти на розумні компроміси, -  наголосив  голова робочої групи, секретар міської ради Андрій Табалов. - Це надзвичайно актуально сьогодні, коли суспільству необхідно ставати сильнішим, відстоювати незалежність держави і права кожної людини. Ми на вірному шляху, і напрацювали такий документ, із яким вже можна ознайомити широку громадськість, депутатський корпус і поступово, крок за кроком, іти до прийняття нашої міської Конституції - Статуту територіальної громади міста Кропивницького.

На останньому засіданні члени робочої групи погодили остаточний зміст статей щодо оприлюднення бюджетного процесу у місті, щодо органів самоорганізації населення та узгодили  перелік додатків до Статуту.

Після процедури узгодження проект нового Статуту буде оприлюднений на офіційному сайті міської ради Кропивницького, документ пройде всебічне обговорення у депутатських постійних комісіях міської ради, після чого його винесуть на затвердження у сесійній залі.

Усі новини