У Кропивницькому оголошується конкурс на міську літературну премію імені Арсенія Тарковського

Понеділок, 13 квітня 2020 10:20

Із 13 квітня по 13 травня 2020 року оголошується прийом творів на здобуття літературної премії імені Арсенія Тарковського. Премія встановлена Міською радою міста Кропивницького. Відзнака присуджується за високохудожні твори в жанрах поезії, прози, які утверджують гуманістичні цінності, сприяють розвитку демократії в суспільстві, збагачують знаннями про минуле та сьогодення нашого міста, створюють позитивний імідж, популяризують місто в Україні та за його межами.

Премія встановлюється в трьох номінаціях:

  • поезія;
  • проза;
  • література для дітей.

Учасники конкурсу мають право представити свої твори під псевдонімом. Проте в заявці на участь необхідно обов’язково вказати своє реальне ім’я та прізвище.

Для участі в конкурсі на здобуття премії подається:

- заявка-подання в якій зазначається назва твору, термін його виконання, ім’я по батькові автора (авторів);

- обґрунтування висунення на премію, рецензії та, за наявності, відгуки в ЗМІ;

- примірник твору в електронному та друкованому вигляді;

- протоколи розширеного засідання установи культурно-мистецького спрямування;

- копія документа, що посвідчує особу претендента.

У разі невідповідності поданих документів вимогам, визначеним в положенні, а також якщо їх буде подано після закінчення встановленого терміну, такі документи розгляду не підлягають та повертаються на запит претендента на здобуття  премії.

Конкурсні матеріали приймаються управлінням культури і туризму Міської ради міста Кропивницького за адресою: 25006 м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 41, управління культури і туризму Міської ради міста Кропивницького.

Контактні дані: тел. (0522) 35-83-66 kultura@krmr.gov.ua

Даценко Надія Яківна

Положення про премію імені Арсенія Тарковського можна переглянути за посиланням: http://kr-rada.gov.ua/site/uploads/files/Vyconavchi%20organy/Viddil_cultury_tyrizmy/tarkovskogo-polozh.pdf

 

 

Усі новини