У Кропивницькому комунальники перевіряють пропускну спроможність дорожньої ливневої системи

Субота, 3 березня 2018 14:56

Велика кількість снігу, що випала на території Кропивницького за останні кілька днів під час підвищення температури повітря може спричинити загрозу підтоплення, особливо у центрі міста. У міській раді вже зараз готуються до протидії відлизі та до ефективного пропуску паводкових вод руслами Інгулу та Сугоклеї.

- Існує певний регламент, відповідно до якого мають виконуватися заходи, спрямовані на зниження рівня води у водоймах обласного центру, - зазначив заступник міського голови Олександр Мосін. - Комунальним підприємствам дане доручення організувати роботу із вивезення снігу з місць його накопичення на визначені управлінням надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення майданчики. Також під час підвищення рівня води відповідні служби мають забезпечити її спуск, щоб забезпечити проходження талих і паводкових вод.

За словами Олександра Мосіна, комунальні служби вже розпочали інспекцію стану колодязів дорожньої ливневої системи, яка повинна забезпечити швидке проходження талих вод.

Фото: http://pwessig.com

Усі новини