У Кропивницькому будуть оприлюднені імена нерадивих господарів, чиї земельні ділянки заросли бур’янами

Понеділок, 10 червня 2019 14:12

На території Кропивницького недостатньо активно ведеться боротьба із бур’янами. На велику кількість непокошених ділянок землі в обласному центрі звернув увагу міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 10 червня.

- Завдання навести лад в зелених зонах міста я поставив на минулих апаратних нарадах, але, очевидно, мене не всі почули, - наголосив міський голова. – Я проїхав мікрорайонами і побачив місця, що не бачили цього року коси. Такий хід справ мене не задовольняє!

Очільник міста доручив ввести в практику перед початком кожної наради з керівниками виконавчих органів аналізувати виконання завдань, отриманих на попередніх «апаратках». Крім того, за фактом не виконання доручень міського голови буде проведене розслідування і підготовлене відповідне розпорядження про накладання стягнення.

Не висока активність мешканців з наведення ладу на прилеглих територіях спостерігається і в приватному секторі, і на орендованих підприємцями земельних ділянках.

- Минулого понеділка я закликав голів районних у місті рад опрацювати питання викосу територій в приватному секторі. Чому немає змін? Ніхто не отримав завдання? Де ваш актив? Адже йдеться про наведення елементарного санітарного порядку, - обурився Андрій Райкович. - Орендовані ділянки – ще одна, окрема тема. Тут максимально активно має працювати спецінспекція.

Крім того, міський голова наголосив на оприлюдненні імен орендарів земельних ділянок, які виявилися нерадивими господарями та активнішому покаранні їх гривнею.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13