У Кропивницькій міській раді відзначили активних жінок

Четвер, 7 березня 2024 15:37

Напередодні Міжнародного дня боротьби за права жінок у Кропивницькій міській раді  відзначили і подякували за громадянську позицію активним кропивничанкам. Вручив відзнаки заступник міського голови Олександр Мосін сьогодні, 07 березня.

- Сьогодні жінки, на рівні з чоловіками, боронять нашу країну від російського окупанта, тримають тил, приймають і опікуються вимушеними переселенцями і виконують свою жіночу місію — народжують дітей, а разом — усі наближають найбажаніше — нашу перемогу. Тож хай ця мрія усіх українців здійсниться якнайскоріше, і весна буде не тільки в природі, а у серцях усіх жінок, - наголосив Олександр Мосін і вручив відзнаки міської ради запрошеним гостям.

Почесну грамоту Кропивницької міської ради та виконавчого комітету отримала голова громадської організації “Єдина родина Кропивниччини” Олена Степанок, подякою відзначили членкиню цієї ж організації Ірину Коновалову, а іменні годинники вручили голові Кропивницького міського товариства політичних в’язнів та репресованих Надії Тихонович та військовослужбовиці військової частини А2077 Вікторії Томко.

Запрошені жінки подякували заступнику міського голови та працівникам виконавчих органів за відзнаки та теплі слова. Натомість Олена Степанок вручила подяку від громадської організації “Єдина родина Кропивниччини” начальниці відділу комунікацій з громадськістю Оксані Горбенко і подякувала за людяність та активну співпрацю.

Усі новини