У Кропивницькій міській раді привітали працівників торгівлі з професійним святом

П'ятниця, 26 липня 2024 15:20

Сьогодні, 26 липня,у  міській раді відбулися урочистості з нагоди  Дня  працівників торгівлі.  Серед присутніх представників торговельної галузі - кращі з кращих, досвідчені і молоді, всі, хто створює торговельний простір обласного центру та формує певні враження про місто.

Подякував працівникам торгівлі за їхню важливу роботу та відзначив їхній професіоналізм і відповідальність заступник міського голови Михайло Бєжан.

- Робота в торговельній галузі і складна, і відповідальна, і значима для нашої економіки, особливо зараз у період повномасштабного вторгнення росіян в Україну. Ми знаємо як самовіддано працівники торгівлі допомагають війську. З великою повагою ми ставимося до вашої роботи. Бажаємо всім вам процвітання та розвитку у мирній незалежній Україні, - наголосив Михайло Бєжан.

Зустріч пройшла у невимушеній атмосфері, заступник міського голови згадував про своє дитинство, жартував про дитячі мрії, які так чи інакше були пов'язані з торгівлею.

Далі Михайло Бєжан вручив грамоти та подяки представникам торговельної галузі за внесок у розвиток міста.

Свято супроводжувалося теплими словами подяки та побажаннями подальших успіхів у професійній діяльності. В міській раді мають надію на  плідну співпрацю з представниками торговельної галузі і надалі.

Усі новини