У Кропивницькій міській раді працювала громадська комісія з житлових питань

Вівторок, 6 лютого 2024 15:00

Засідання громадської комісії з житлових питань відбулось у Кропивницькій міській раді сьогодні, 06 лютого. Провела засідання керуюча справами виконавчого комітету міської ради Світлана Балакірєва.

Комісія рекомендувала виконавчому комітету взяти на облік п’ять сімей вимушених переселенців для отримання тимчасового житла. Відповідно до наданих документів всі родини переїхали до Кропивницького з Донецької області, чотири сім’ї мають підстави для включення до першочергової черги, а одна - до загальної.

Також члени комісії погодили взяття громадян на квартирний облік:
 у першочергову чергу - 5 осіб з числа учасників бойових дій та 4 учасники бойових дій з числа внутрішньо переміщених осіб; у позачергову чергу - 2 особи: дружину загиблого воїна та особу з інвалідністю внаслідок війни.

Серед інших прийнятих рішень -  зняття з обліку 15 осіб,  включення одного заявника до позачергової черги,  а також виключення квартири з числа службових.

Крім цього, комісія підтримала внесення змін до однієї із квартирних справ - включено до складу сім’ї новонародженого малюка, а також взяття громадянина на квартирний облік у позачергову чергу як дитину, позбавлену батьківського піклування.

Усі новини