У кропивницькій бібліотеці обирали супербабусю

Середа, 6 березня 2024 18:38

Незважаючи на війну, життя триває і кожній жінці хочеться душевного тепла, гармонії, розуміння. Аби поліпшити настрій поважним за віком кропивничанкам, у Кропивницькій бібліотеці-філії №2 відбулася конкурсно-розважальна гра «Супербабуся».

У кожної людини є улюблена бабуся, про яку ми часто згадуємо. Її присутність незмінна в сім’ї, вона є символом коріння родини, ми завжди цінуватимемо ті моменти, які розділила з нами наша бабуся. Адже ці стосунки відрізняються від взаємин дітей із батьками: вони значно тепліші й дуже емоційні.

Найбільший спадок, який залишають нам наші бабусі аж ніяк не матеріальний. Це їхній досвід і цінності, набуті впродовж усього життя.

З настанням тепла, весни та сонячних днів бібліотекарі вирішили трохи розважити й підняти настрій відвідувачам-бабусям, запропонувавши їм взяти участь у розважальній програмі. Жінки із задоволенням брали участь, як у жартівливих конкурсах «Передбачення долі», читанні гуморесок, конкурсі на кращий комплімент своїм онукам та одна одній, так і в інтелектуальних – «Продовж прислів’я», «Вгадай автора за уривком вірша».

Програму заходу супроводжували пісні Наталії Май: «Мамина сорочка», «Рідна хата», «Дорога додому», «Даруй добро» та інші.

Закінчився захід чаюванням та оглядом літератури «Спокійне життя в буремні часи». Гості заходу відпочити, відволіклися від неспокійного сьогодення та подарували одна одній гарний настрій.

Усі новини