У День пам'яті і примирення транспорт після 22.00 працюватиме безперебійно

Понеділок, 7 травня 2018 11:34

Алея почесних поховань на Рівнянському кладовищі, могили героїв АТО на кожному цвинтарі мають бути прибрані, служби готові до прийому і комунікації з великою кількістю відвідувачів, бойових друзів, родин загиблих героїв. На цьому наголосив міський голова Кропивницького Андрій Райкович сьогодні, 7 травня, під час апаратної наради.

- Під'їзди до кладовищ мають бути прибрані і викошені, - зауважив Андрій Райкович. - Транспорт, як зранку, так і після 22-ої години, коли пройде біля театру символічна Перша хвилина миру, повинен із того району курсувати у достатній кількості на всіх головних напрямках. Люди мають бути впевнені, що вони у таку пізню годину.

Також очільник міста звернув увагу керівників підприємств-перевізників на поведінку водіїв.

- Водії мають знати, що це за дні, і які це дати. Вони мають проявити свої людські якості і з розумінням ставитись до пасажирів, - наголосив міський голова. - Звичайно, це стосується кожного дня, але у ці знакові дні найбільше.

Андрій Райкович звернув увагу керівників управління соціального захисту, відділу внутрішньої політики, оргвідділу, щоб жодну родину загиблих не оминули увагою, було забезпечено достойний супровід кожного заходу, в також приділити увагу кожному, хто прийде вшанувати загиблих хлопців на Сході країни.

Усі новини