Цими вихідними у Кропивницькому знову працюватимуть центри масової вакцинації від COVID-19

П'ятниця, 23 липня 2021 12:38

24 - 25 липня, у Кропивницькому працюватиме два Центри масової вакцинації. Про це сьогодні, 23 липня, повідомили в управління охорони здоров’я Кропивницької міської ради. Зробити антиковідне щеплення можна вакцинами CoronaVac виробництва китайської компанії Sinovac Biotech, американською вакциною Moderna та вакциною PfiZer, розробниками якої є німецька біотехнологічна компанія BioNTech та американський фармакологічний концерн Pfizer.

Один із пунктів вакцинації працюватиме на базі міської стоматполіклініки №1, що на вулиці Шевченка, 36. Тут медики працюватимуть з 9.00 до 15.00. Вакцинуватися пропонують усім, хто очікує на отримання другої дози вакцини CoronaVac.

Також цими вихідними продовжить роботу Центр масової вакцинації по вул. Велика Перспективна, 39/63. Це  НВО №6. Час роботи також з 09.00 до 15.00. Отримати антиковідне щеплення можна усіма вакцинами. Для запису на вакцинацію препаратом PfiZer необхідно попередньо зареєструватися за телефоном: 098 011 56 58. Вакцинація препаратом CoronaVac здійснюється у порядку живої черги, вакциною Moderna щеплюються організовані колективи.

Нагадаємо, вакцинація від коронавірусу є добровільною та безкоштовною. Для отримання щеплення необхідно мати з собою паспорт.

Про те, якими можуть бути протипоказання до вакцинації від COVID-19, можна прочитати за посиланням: https://bit.ly/3y8JylK

Усі новини