Теплове господарство Кропивницького готове до нового опалювального сезону на 95%

Вівторок, 24 вересня 2024 17:03

Кропивницький продовжує активно готувати свої теплові мережі, котлове та насосне господарство до нового опалювального сезону.

- Станом на 24 вересня місто готове до роботи в осінньо-зимовому періоді на 95%. – відзначив директор КП «Теплоенергетик» Олександр Чельник під час апаратної наради. – Сьогодні фахівці теплогенеруючого підприємства працюють над заміною трубопроводу діаметром 600 мм протяжністю 120 метрів у прохідному каналі другої черги від вулиці Київської. У той же час, завершені ремонтні роботи на майданчику біля пам’ятника загиблим у Другій світовій війні  червонозорівцям, на розі вулиць Чорновола-Чикаленка.  Загальний стан готовності теплового господарства до опалювального сезону складає  95%.

Підприємство паралельно виконує роботи з ремонту каналізаційного колектора на території селища Нове.

- Працівники КП “Теплоенергетик” докопалися до пошкодженої ділянки і в понеділок, 23 вересня, уже завели одну пластикову трубу в пошкоджений трубопровід. Тепер необхідно розбити і видалити бетонну оболонку, який утримує каналізаційний колектор, щоб продовжити санацію. Роботи на цій ділянці тривають.

Усі новини